20220429

Tid för reflektion - Våga leva

Vågar du leva fullt ut?

Välkommen till Tid för reflektion om att våga leva 

Ge dig själv 13 minuter idag eller senare i den här veckan, till att reflektera och känna tacksamhet för någon som har lämnat det här livet och tänk samtidigt över vikten av att våga leva.

När vi reflekterar stannar vi tiden en stund och när vi vågar leva de liv vi drömmer om, behöver inte döden vara så skrämmande. 
Dare to live the life you've always wanted.

Med hjälp av högläsning och egna tankar guidar jag din reflektion som du kan skriva ner medan du lyssnar på musik framförd av Staffan Bonnier.

Denna video är från min bokrelease av boken Tack Mamma. 

Jag hoppas att den rör ditt hjärta och öppnar ditt sinne. 

Skriv gärna dina reflektioner som kommentarer till det här inlägget. 


7 comments:

 1. Javisst kan håret gråna vid plötslig chock och dö av djup sorg "brustet hjärta" /Anna (under bokrelesen)

  ReplyDelete
 2. Bert, du gick din väg med buller och bång trots din sjukdom, en inspiration för mig och alla kring dig. Saknar ditt skratt. / Michiel (under bokrelesen)

  ReplyDelete
 3. Hej Henrik, Tänker på dig speciellt ofta nu när Melodifestivalen pågår. Det är många låtar som du skulle gillat. Dotter från Arvika hade nog varit din favorit, konstigt va! / Gunnel (under bokreleasen)

  ReplyDelete
 4. Pappa. Jag känner dig bättre nu än när du levde. Det är egendomligt men jag börjar långsamt förstå varför det blev så och varför du inte berättade. Och jag hoppas att du är nånstans nu där det är dragspelsmusik, fåglar och vacker natur, och där alla skrattar åt dina skämt ❤ / Michael (under bokreleasen)

  ReplyDelete
 5. Tänker på Jeanette som lämnade livet för att hon inte längre kunde se och njuta av naturen, glädje och kärleken längre. / Karin (under bokreleasen)

  ReplyDelete
 6. Mormor, jag vill skicka en hälsning till dig och tacka för allt du gjorde för mig - alla fina barndomsminnen hos dig och morfar i stugan. / Anna (under bokreleasen)

  ReplyDelete
 7. En hälsning till en vän som inte orkade längre./Carina (under bokreleasen)

  ReplyDelete