Annikas läsare

Jag skulle skriva även om ingen annan än jag själv skulle läsa mina texter. Det är underbart att få hoppa in i den värld som jag skapar i varje bok och berättelse.

Att det sedan är många som läser det jag skriver gör det bara ännu roligare, och varje gång någon hör av sig angående det jag skrivit så blir jag glad!

På den här sidan hoppas jag att ni vill dela med er (genom att skriva i kommentarsfältet) av era åsikter även till andra läsare av Annikas LoL. Kom ihåg att inte avslöja för mycket av handlingen, vi vill inte förstöra läsupplevelsen för de som ännu inte har läst mina böcker!

Frågor om var jag fick inspiration till Jenny, Jenny, Ursus eller något av mina blogginlägg? Varför det är så mycket musik i Jenny, Jenny? Varför jag valt de miljöer jag har gjort? Hur jag hittade förlagen? Andra frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet nedan eller kontakta mig!


7 comments:

 1. Från Elvy, genom Annika, efter ett telefonsamtal:
  Jag sträckläste din bok, har inte sovit en blund. Jag har gråtit massor. Det är så synd att människor går omkring och känner så mycket skuld, det gör jag själv också. Det underligaste är att jag kände igen den ord för ord. Du har skrivit en roman som jag har haft i mitt huvud i trettio år.

  ReplyDelete
 2. Hej allihopa!
  Jag äälskar verkligen 'Jenny, Jenny'! Jag har recenserat den på min och en kompis blogg www.boken.riv.se . En direkt länk till recensionen är:
  http://boken.riv.se/#comments33 ni får gärna dyka in och kolla på den och det andra innehållet! <3

  ReplyDelete
 3. Här är en länk till ytterligare en blogg som recenserar Jenny, Jenny: http://djavulenshus.blogg.se/2010/october/recension-av-jenny-jenny-av-annika-rosendahl.html
  Hampus skriver bland annat:
  "Annika har gjort en lång, men aldrig tråkig bok
  som griper tag om läsaren till den sista meningen. En fantastisk bok med ett stilistiskt språk som kommer ta henne upp till de stora höjderna i framtiden. Jag älskade boken."

  ReplyDelete
 4. Hej Annika!
  Kul att få vara med i din läsgrupp!

  Jag har nu läst ut Jenny, Jenny och när jag väl började läsa den kunde jag inte sluta. Riktigt bra skrivet!
  Jag tycker du byggt upp dramatiken på ett fängslande sätt med den framtida parallellhistorien som håller läsaren på halstret.

  / Annika

  ReplyDelete
 5. Läste ut Jenny Jenny i helgen - tack för suverän underhållning!

  Otroligt spännande och välskriven! Kul att du beskrev så många Göteborgsmiljöer och så gillar jag slutet.

  Ska tipsa mina kollegor runt omkring mig att läsa den också!

  Mvh Helena

  ReplyDelete
 6. Hej Annika! Jag har nu läst ut din bok Jenny Jenny och jag är väldigt glad att jag köpte den när vi träffades i vintras:). Från början tänkte jag att den kanske passade bättre för lite yngre läsare men sen växte den och innehöll så mycket olika trådar och sammanträffanden både den unga raka vägen men även den cirkulära. Även bra skrivet då jag knappt en enda gång tänkte på språket som kan vara ett problem när man skriver själv. Nu vet jag ju inte om du vill ha min feedback som om jag vore nån slag sofistikerad kritiker;) Jag vill bara få fram att jag tyckte mycket om din bok:)
  Allt gott
  Ellinor

  ReplyDelete
 7. [Ursus - dit rättvisan inte når är ] en historia som berättas i scener vilka främst utspelar sig i göteborgsförorter och dalsländsk naturidyll; det är nästan som att se en film. Det är en omfångsrik roman som bjuder på mycket dialog och som överraskar i hur den rymmer allt från en slags Harlequin-tematik till en hårdkokt värld där kyligt beslutsamma muskulösa torpeder tar lagen i egna händer. [...]
  Skrivet av Marie Eriksson på Bibliotekstjänst (BTJ)

  ReplyDelete