Jenny, Jenny

Det hade funnits en tid när allt som gick fel kunde rättas till. Allt som hade behövts var att kämpa lite mer, jobba lite hårdare, mena väl. Det var det som var det värsta nu. Skadan var skedd, det fanns inget hon kunde göra. Det spelade ingen roll att hon hade menat väl, det spelade ingen roll att hon kämpade här, natt efter natt. Hoppades, bad, önskade.
Hon kunde inget göra, hon kunde inget göra, skadan var redan skedd. 
Debutanten Annika Rosendahl tar oss med på en svindlande resa under några omvälvande år i göteborgstjejen Jennys liv. Kärlek, vänskap, skuld och lycka samsas i en spännande miljö där motorcyklar och musik kantar Jennys slingriga och smärtsamma väg tillbaka hem.
Köp boken här!

Inte säker ännu? Läs mer...

Sagt om boken


“En hyllad debut alla borde känna till" [...] Gripande och hög igenkänningsfaktor.”

Amelia

“Jag fick en jättebra bok av en kompis i födelsedagspresent. Jag läste ut den på två dagar.” 
Josendra, bokbloggen boken.riv.se.[Jenny, Jenny är]”väl värd att läsa” [och en] ”långläsning man saknar i efterhand”.

Karolina Sakinyte på GP Graffiti

Jag har nu läst ut din bok Jenny Jenny och jag är väldigt glad att jag köpte den när vi träffades i vintras:). Från början tänkte jag att den kanske passade bättre för lite yngre läsare men sen växte den och innehöll så mycket olika trådar och sammanträffanden både den unga raka vägen men även den cirkulära. Även bra skrivet då jag knappt en enda gång tänkte på språket som kan vara ett problem när man skriver själv. Nu vet jag ju inte om du vill ha min feedback som om jag vore nån slag sofistikerad kritiker;) Jag vill bara få fram att jag tyckte mycket om din bok:)

Ellinor Johansson, författare till Mojanerna, naturens magiska städare

Jag har nu läst ut Jenny, Jenny och när jag väl började läsa den kunde jag inte sluta. Riktigt bra skrivet!
Jag tycker du byggt upp dramatiken på ett fängslande sätt med den framtida parallellhistorien som håller läsaren på halstret. 
 AnnikaJag har nog aldrig tidigare läst en bok som berört mig så mycket som din gjorde. Den har fått mig att skratta högt några gånger. För att i nästa sekund få mig att nästan gråta. Jag tycker också att boken öppnat mina ögon och fått mig att se annorlunda på saker runt omkring och händelser som inträffat tidigare i mitt eget liv. Jag älskade att händelserna i boken hela tiden förändrades till något nytt, och att det inte jämt blev som man önskade. Att det inte hela tiden var tvunget att komma till det lyckligaste slutet utan att det kunde gå åt det helt andra hållet och efter det komma till rätsida på problemen. Du har enligt mig skrivit en bok som visar upp verkligheten på ett sanningsenligt sätt, och beskriver livets alla upp- och nedgångar och får dessutom bra saker att växa fram på ett naturligt sätt ur allt det dåliga så att man själv som läsare blir alldeles varm i kroppen av glädje.

Jag hoppas du kan förstå vad jag vill säga. Jag vill nog bara tacka dig för en helg med underbar läsning, och för de erfarenheter, om man nu kan säga så, som din bok har gett mig. Hoppas du kommer skriva fler böcker för då kommer jag absolut att läsa dem.

Tack!


Jessica KarlssonKöp boken här!

Fortfarande inte säker? Läs mer...

Provläs

Första kapitlet i Jenny, Jenny av Annika Rosendahl:
Provlyssna

Jenny, Jenny finns inte som ljudbok, men du kan ändå lyssna på första kapitlet i det här Youtube klippet från ett Pecha Kucha framträdande som inleds med att jag läser första kapitlet ur boken.

Köp boken här!


No comments:

Post a Comment